Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 03.09.2011.
06:36
Danas A
Borislav Stefanović više nije šef kabineta ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića, piše beogradska štampa. Kako je zvanično potvrđeno u Ministarstvu spoljnih poslova, novi šef kabineta ministra Jeremića je Danko Prokić, koji je do pre mesec dana bio ambasador Srbije u Slovačkoj.
Subota 03.09.2011.06:50
Ovo je priprema za smenuu Vuka Jeremića. Vuk Jeremić po mišljenju zapadnjaka i amerikanaca nije kooperativan, a tako nije po volji i našem izdajničkom predsedniku. Često izlazi sa ličnim stavovima koji se ne svidjaju okupatorima i domaćim izdajnicima. Postepeno da se narod ne seti spremaju izdajnika po svojoj meri.
Subota 03.09.2011.09:00
bilo bi dobro da je tako, ali nije. sve je to igra za domacu upotrebu, zna se ko odlucuje, od ubogog predsednika pa do kafe kuvarice u republickoj skupstini. zamutice vodu pred izbore, jer su izgubili poverenje i od najblizih rodjaka a kamoli od gradjana srbije. bice tu jos kojekakvih kombinacija koje ce dovesti narod do totalne zbunjenosti koje ce samo odgovarati crvenozutoj kugi. svi su ono moj do mojega, samo da se narod ne doseti.
Subota 03.09.2011.11:56
Pozdrav Brate. Vuk Jeremić je sin Miše Jeremića komuniste i direktora Jugopetrola,a Borku je stric Mirko Stefanović, ambasado u Izraelu kao kadar SPS. Jel mi stvarno moramo čim se vratimo iz vinograda da čitamo sranja. Pa šta ljudi misle ko je to školovao ma Oksfordu i Harvardu. Nema tu slobode dok se ne krene sa 12,7 Degatarjova -Špagina - Krupno kalibernaja. Tu nema ni ranjenih ni zarobljenih. Neka proglase mobilizaciju "patriote". A tek naš teča koji ubode svinjče od 150kg i ne vrisne brav,gotov je samo se zakoprca. Kada mi koljemo za 29 novembar, komšije ni ne čuju.
Subota 03.09.2011.12:07
Jeremic je toboze javno nekooperativan, javno se "bori" kao tigar za Kosovo a ispod zita amerima se kune da radi posao po planu. Stefanovic je odradio kapitalan posao i sad moze da ode na Majorku, nije potreban vise a nije ni siguran vise ovde
Subota 03.09.2011.13:58
Још један у низу начина како да се задовоље потребе за функционерским фотељама свих! Борко Стефановић је из једне устао да би други страначи колега сео у њу, а он опет има неку квази функцију "политички директор"!? Све је ово тужно али али нама грађанима је наметнуто да прихватимо! Када би из свих силних министарстава отпустили све оне који су се показали неспособним да на било који начин помогну грађанима Србија би процветала!
Subota 03.09.2011.17:45
Jeremic ni nema svoj kabinet, a jos manje sefa svog kabineta. Sve konce povlaci Tadic, svaka odluka je njegova. Vuk i da moze i hoce, malo sta bi mogao pored Tadica. To je, manje vise, politicka verzija kokosinjca u koji je stigao mladji petlic, pa stari pevac pokusava da i dalje ostane broj jedan. Jbg, ko zna kada ce "stari pevac" shvatiti da je tek ocarupana kokos.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)